Το φεστιβάλ

Η Θράκη καλωσορίζει το επώνυμο ελληνικό κρασί

Συνδέουμε τους οινοπαραγωγούς της χώρας με το καταναλωτικό κοινό αλλά και τους επαγγελματίες οίνου και εστίασης της Βόρειας Ελλάδας

Λάτρεις κρασιού

Για τους φίλους του κρασιού της ευρύτερης περιοχής, ίσως είναι η μεγαλύτερη ευκαιρία να γνωρίσουν συγκεντρωμένους τόσους παραγωγούς, να μιλήσουν μαζί τους και να μάθουν περισσότερα για το κρασί, δοκιμάζοντας ανάμεσα σε εκατοντάδες κορυφαίες ετικέτες!

Επαγγελματίες εστίασης

Οι επαγγελματίες της εστίασης, από την ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν το επώνυμο Ελληνικό κρασί. Σκοπός είναι να εμπλουτιστούν οι γνώσεις αλλά και οι λίστες χώρων εστίασης με επιλογές του ευρύτερου αμπελώνα της χώρας μας.

Οινοπαραγωγοί

Δημιουργούμε τις προϋποθέσεις στους Έλληνες παραγωγούς αλλά και στα δίκτυα διανομής τους να επικοινωνήσουν τα προϊόντα τους, να αυξήσουν την εμπορική τους δικτύωση, να χτίσουν σχέσεις εμπιστοσύνης και συνεργασίας με τον επιχειρηματικό κόσμο της ευρύτερης περιφέρειας της Θράκης.

Γαστρονομία - TU events

Το Δείπνο των Παραγωγών, δύο μεγάλοι σεφ αλλά και το TU Canteen θα μοιράσουν απλόχερα γευστικές συγκινήσεις σε ένα διήμερο που δεν θα λείπει τίποτα

Δείπνο παραγωγών

Δείπνο Ανατολής

Masterclass - Ομιλίες

2 ιδιαίτερα Masterclass και οι ομιλίες των προσκεκλημένων μας θα δώσουν χαρακτήρα συνεδρίου στο φεστιβάλ

Τοποθεσία

Astir* Egnatia Grecotel Αλεξανδρούπολη
Top