Πως συμμετάσχω στο φεστιβάλ οίνου του Umami Festival

Πρόσβαση

Ελάτε στις 18 & 19 Νοεμβρίου, από τις 12.00 - 20.00 στο ξενοδοχείο Divani Palace, στο κέντρο της Λάρισας.

Αγορά εισιτηρίου

Κάντε online κράτηση θέσεων μέσω του νέου website της TU Events.

ή προμηθευτείτε στην είσοδο το εισιτήριο σας και παραλάβετε ένα ειδικό ποτήρι κρασιού και το βιβλιαράκι σημειώσεων.

Σε προνομιακή τιμή θα μπορέσετε να προμηθευτείτε το εισιτήριο σας, στα σημεία προπώλησης των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων.

Τιμή εισόδου 10€ (διήμερο πάσο 16€)

www.tuevents.gr

(Για ειδικές τιμές σε φοιτητικές ομάδες, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας)

Είσοδος στο χώρο του φεστιβάλ οίνου

Εισέλθετε με το ποτήρι σας στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του ξενοδοχείου που βρίσκονται οι οινοπαραγωγοί & εκθέτες γαστρονομικών προϊόντων.

Τα προϊόντα γαστρονομίας

Στο lobby του ξενοδοχείου θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε και να δοκιμάσετε αλλά και να αγοράσετε ιδιαίτερα προϊόντα σχετικά με την εστίαση, όπως και barista που θα σερβίρουν καφέ.

Η γευστική δοκιμή κρασιού

Πλησιάζετε τους πάγκους των οινοπαραγωγών ώστε να σας σερβίρουν την μερίδα γευστικής δοκιμής. Τα απαραίτητα πτυελοδοχεία σε κάθε πάγκο θα υπάρχουν ώστε να αδειάσετε τα ποτήρια σας ή την μερίδα δοκιμής που γευτήκατε.

Tips: Δεν είναι υποχρεωτικό να πίνετε κάθε κρασί που δοκιμάζετε! Προτιμήστε να δοκιμάζετε μεθοδικά και να κρατάτε σημειώσεις από τα κρασιά που σας άρεσαν.

Δείτε εδώ ένα ειδικά αφιερωμένο βίντεο γευστικής δοκιμής!

Στόχος

Δοκιμάζετε καθώς μαθαίνετε περισσότερα γι' αυτό που με τόσο κόπο και μεράκι παράγεται. Κρασί και γαστρονομία, συγκεντρωμένα στον ίδιο χώρο για ένα μοναδικό Umami διήμερο. Οι παραγωγοί θα είναι πίσω από τους πάγκους και με ιδιαίτερη χαρά θα απαντούν στις ερωτήσεις σας!

Masterclass

Αν ενδιαφέρεστε για κάποιο από τα ιδιαίτερα masterclass που θα πραγματοποιηθούν στο ξενοδοχείο, μέσα στα πλαίσια του Umami Festival Thessaly, παρακαλούμε ενημερωθείτε εδώ:

Σας περιμένουμε

Ραντεβού στο Umami Festival Thessaly λοιπόν!

Top