Νόον Έγνω

Η ομάδα "Νόον Έγνω" συνεργάζεται με το Umami Festival Thessaly

Η ομάδα «Νόον Έγνω»

Η ομάδα «Νόον Έγνω» είναι μια νεοπαγής εταιρεία που σχεδιάζει και εφαρμόζει δράσεις εκπαιδευτικού, πολιτιστικού και τουριστικού χαρακτήρα. Εκπαιδευτικά προγράμματα - θεματικές ξεναγήσεις – εναλλακτικές διαδρομές –πολιτιστικά  project –οργάνωση μουσείων και εκθέσεων.

 «…πολλῶν δ᾿ ἀνθρώπων ἴδεν ἄστεα καὶ νόον ἔγνω»

«…και ανθρώπων γνώρισε πολλών τους τρόπους και τη γνώμη…»

Ομήρου Οδύσσεια, ραψωδία ά, στ.3

Γαστρονομικός περίπατος

Μία εναλλακτική θεματική περιήγηση που συνδυάζει τη γνωριμία με τοπικά προϊόντα και επιχειρήσεις. Σκοπός είναι η γνωριμία των ανθρώπων με την πόλη μας, μέσα από μια νέα ματιά και η προώθηση τοπικών προϊόντων και εδεσμάτων, όπως αυτά παρέχονται στα τοπικά καταστήματα (αρτοποιεία, ζαχαροπλαστεία κ.ά.) και στέκια (καφέ, εστιατόρια κ.ά.). Περπατάμε και δοκιμάζουμε κεράσματα σε κάθε ένα από τα καταστήματα της διαδρομής, γνωρίζουμε την ιστορία της πόλης, των δρόμων και των ανθρώπων. Σας προσκαλούμε σε μία διαφορετική εμπειρία μέσω της γεύσης, της γνώσης και της ψυχαγωγίας με μικρές ιστορίες και γεύσεις!!

Η δράση αυτή αποτελεί μία εναλλακτική πρόταση για όλους τους επισκέπτες, αλλά και ντόπιους, που επιθυμούν μια διαφορετική προσέγγιση γνωριμίας με  την πόλη της Λάρισας.

Διάρκεια: 90’  περίπου.

Αναχώρηση 11.00 π.μ. Σάββατο 18/11 :
Φούρνος Αντωνιάδη (πλησίον ξενοδοχείου Divani)

Κόστος ανά άτομο: 8€

Περιορισμένος αριθμός ατόμων.

Απαραίτητες δηλώσεις συμμετοχής στα τηλ. : 6974044273 & 6937416795

Σχεδιασμός & υλοποίηση δράσης:
Κόντσα Κωνσταντίνα, Νταγγάρα Νικολέττα

email: noonegno@gmail.com

facebook : Νόον Έγνω

Top