Κλίμαξ

Το wine bar Κλίμαξ συνεργάζεται με το Umami Festival Thessaly

Κλίμαξ σε 4 επίπεδα

Σε έναν πολυχώρο που εκτείνεται σε τέσσερα επίπεδα, αλλά και σε παρακείμενα κτίρια, το σύμπλεγμα Κλίμαξ, Αίθριο, Λίντο Οργανισμός & Cuoco φιλοξενεί καθημερινά δράσεις και δρώμενα με άξονες το κρασί, τον πολιτισμό και την εξωστρέφεια.«Περικυκλώνοντας» το Α’ Αρχαίο Θέατρο της Λάρισας, δημιουργήθηκαν σταδιακά έχοντας ως σκοπό να παρέχουν υψηλής ποιότητας προϊόντα και υπηρεσίες.

Umami Festival Thessaly @ Klimax

"Bring your glass"

17-18-19 Νoεμβρίου 2017

Στα πλαίσια του Umami Festival Thessaly, το Κλίμαξ, ως ένας χώρος που αγαπά και συνδυάζει το κρασί με τη γαστρονομία, ετοιμάζει για όλους τους συμμετέχοντες ένα 3ήμερο- γιορτή. Event του δρόμου και masterclass σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους θα λάβουν χώρα μπροστά στο Ά Αρχαίο Θέατρο μετατρέποντας την περιοχή σε ένα οινικο-γαστρονομικό party.

Με αφορμή το Umami Festival Thessaly, Κλίμαξ- Αίθριο- Λίντο Οργανισμός & CUOCO  ενώνουν τις δυνάμεις τους και "κατεβαίνουν" στο δρόμο. Η "Klimax Jazz Band" θα δώσει την έναρξη μιας εμπειρίας μοναδικής πάντα σε σχέση με τη γαστρονομία και το κρασί, σε μια άκρως γιορτινή ατμόσφαιρα, από την Παρασκευή 17 Νοεμβρίου μέχρι και την Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2017 σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους, αλλά και στο δρόμο γύρω από το θέατρο.

Κόστος ποτηριού 3,00€.

* Προμηθευτείτε τα διήμερα βραχιολάκια του φεστιβάλ, μόνο με 12,00 (κανονική τιμη 16,00€)  και παρακολουθείστε όλα τα παράλληλα event του Σ/Κ σε προνομιακές τιμές.
(δεν περιλαμβάνει τα masterclass του φεστιβάλ)

Η Θεσσαλία … στο μικροσκόπιο!

Σάββατο 18/11/17
Ώρα 20.00

Σε ένα μοναδικό masterclass στο Λίντο παραγωγοί της περιοχής, μας γυρνάνε μία δεκαετία πίσω.

Στις δυναμικές ζώνες της Ραψάνης , της Κρανιάς και του Τυρνάβου εξετάζουμε τη συμπεριφορά των κρασιών, σε διαφορετικά μικροκλίματα, αλλά κάτω από την “ομπρέλα” της Θεσσαλίας στο πέρασμα του χρόνου.

Ανοίγονται φιάλες με τουλάχιστον 10 χρόνια στην “πλάτη” , δοκιμάζονται και σε μία διαλογική συζήτηση αναλύονται αμπελουργικές τακτικές, οινολογικά μυστικά και πειραματισμοί, με κεντρικούς ομιλητές τους:

Θάνο Ντούγκο - Κτήμα Ντούγκος

Χρήστο Ζαφειράκη - Κτήμα Ζαφειράκης

Ευριπίδη Κατσαρό - Κτήμα Κατσαρού

Αστέριο Γκανά - 3rd level WSET

Τιμή εισόδου 25,00€


Το Κλίμαξ είναι επίσημος συνεργάτης του Umami Festival και θα βρείτε ειδικές προτάσεις και τιμές στα πλαίσια του φεστιβάλ, επιδεικνύοντας το ειδικό πάσο (βραχιολάκι) του φεστιβάλ.

Ηφαίστου 2 & Βενιζέλου, Λάρισα

Επικοινωνία & κρατήσεις: 2410 251108

Top