Δείπνο παραγωγών

Το TU τιμά τους ανθρώπους πίσω από τα προϊόντα που μας φέρνουν τόσο κοντά

Ως δείγμα της φιλοξενίας μας, οι οινοπαραγωγοί που θα βρεθούν στην Θεσσαλία στα πλαίσια του Umami Festival, θα απολαύσουν μια μοναδική εμπειρία αφιερωμένη σ’ αυτούς.

Μια ιδιαίτερη βραδιά με μενού σχεδιασμένο από το TU και βάση την Θεσσαλική κουζίνα, θα προσφερθεί στους οινοπαραγωγούς που θα λάβουν μέρος στην εκδήλωση.

Το "παιχνίδι" των γεύσεων θα γίνει ακόμη πιο ενδιαφέρον, καλώντας τον κάθε παραγωγό να φέρει μια φιάλη κρασιού της δικής του παραγωγής. Όλα τα κρασιά θα συγκεντρωθούν και θα σερβιριστούν με τυχαία επιλογή, στους υπόλοιπους παραγωγούς!

Εστιατόριο Φρούριο, Λάρισα

17/11 Παρασκευή στις 21:00

Τοπική κουζίνα Θεσσαλίας

Top