Κάβα Οινομάθεια

H Κάβα Οινομάθεια στον Βόλο συνεργάζεται με το Umami Festival Thessaly

Cava Οινομάθεια

Η Οινομάθεια ιδρύθηκε το 2000 παρακολουθώντας από πολύ κοντά τις εξελίξεις στον ελληνικό χώρο αναφορικά με το κρασί.

Κύριος στόχος  η διαφοροποίηση των υπηρεσιών μας από την  απλή πώληση  κρασιού ή τη δημιουργία μιας λίστας χωρίς καμία «ταυτότητα». Αντίθετα, αναλαμβάνουμε  το marketing  του κρασιού στους χώρους διάθεσης του, με στόχο την ικανοποίηση του πελάτη, τη διαφοροποίηση της κάθε επιχείρησης εστίασης και την αύξηση του κέρδους της.

Η λιανική πώληση επίσης αποτελεί «τέχνη» για την εταιρία μας, καθώς λειτουργούμε συμβουλευτικά στις ιδιαίτερες ανάγκες του κάθε πελάτη που επισκέπτεται το χώρο μας.

Η Οινομάθεια συμμετέχει στο Umami Festival

Στο πλαίσιο της συνεργασίας μας με την ομάδα TU Events προτείνουμε έκπτωση 15% στα κτήματα: Παυλίδη, Συμεωνίδη, Τέχνη Οίνου, Αμπελόεις, Ευάμπελο Γη, Γεροβασιλείου με τα οποία έχουμε συνεργασία για το Σάββατο 28/11 (10:00 – 14:00 και 17:30 – 21:30).

Επίσης την ίδια μέρα θα μπορούν από τις 18:00 – 21:30 να δοκιμάζουν κρασιά των κτημάτων Αμπελόεις και Συμεωνίδη στο χώρο της κάβας.

Η κάβα Οινομάθεια είναι επίσημος συνεργάτης του Umami Festival και θα βρείτε ειδικές προτάσεις και τιμές στα πλαίσια του Umami Festival Thessaly '17 στις 18 & 19 Νοεμβρίου!


Στην κάβα Οινομάθεια ως συνεργαζόμενη επιχείρηση του Βόλου, θα βρείτε τα εισιτήρια προπώλησης του Umami Festival σε ειδική προνομιακή τιμή!

Πολυμέρη 72, Βόλος

Τηλέφωνο: 2421 030903

Top