Cheese & Wine Masterclass

Mε τον γευσιγνώστη - δημοσιογράφο Δημήτρη Αντωνόπουλο

Τι είναι τα Masterclass;

Τα Masterclass είναι πολύ συγκεκριμένου τύπου σεμινάρια με μικρό αριθμό ατόμων, όπου ο ομιλητής Master του είδους που εκπροσωπεί, παρουσιάζει κάποια κρασιά ή εδέσματα δοκιμάζοντας μαζί με το κοινό.
Συνήθως ιδιαίτερα κρασιά ή γευστικοί συνδυασμοί παρουσιάζονται στα Masterclass, αποτελώντας μια γευστική εμπειρία ζωής.

"Ανορθόδοξοι" γευστικοί συνδυασμοί & "wine killers"

Ταιριάζει το ψάρι με κόκκινο κρασί;
"Λέει" να πίνουμε οίνο λευκό με κρέας;
Είναι όντως δυνατόν να δαμάσουμε "wine killers" σαν το σπαράγγι και την αγκινάρα;
Κι αν το μαρτίνι είχε τσίπουρο θα μας περιφρονούσαν ο Μπονιουέλ κι ο Τσώρτσιλ;

Ο δημοσιογράφος-γευσιγνώστης Δημήτρης Αντωνόπουλος μας ξεναγεί σε ανορθόδοξους  απολαυστικούς συνδυασμούς  αρμονίας ποτού-φαγητού ανατρέποντας τα κλισέ.

Keep cool and live in Нaяmoиу!

 

Διεξαγωγή

Οι παρευρισκόμενοι που θα κατοχυρώσουν έγκαιρα τη συμμετοχή τους, θα παρευρεθούν σε ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα, ενώ ο Master παρουσιαστής μας  θα παρουσιάσει ένα πολύ ιδιαίτερο γευσιγνωστικό σεμινάριο, κρασιών, κοκτέιλ και γεύσεων.

Η απόλαυση φυσικά θα απογειωθεί όταν έρθει η ώρα της δοκιμής, στο ειδικά διαμορφωμένο τραπέζι γευσιγνωσίας, με ατομικό στήσιμο για τον κάθε συμμετέχοντα.

Η ομάδα της TU events θα μαγειρέψει ειδικές συνταγές γευστικής δοκιμής που θα δοκιμάσουν οι παρευρισκόμενοι μαζί με επιλεγμένα κρασιά.

Πόσο Umami τελικά, είναι ο σωστός συνδυασμός;

Κρατήσεις

*Οι θέσεις στα Masterclasses είναι περιορισμένες

Κυριακή 19/11/2017 στις 19:00 - 20.00 σε ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα του ξενοδοχείου Divani Palace, Λάρισα.

Top